Specials

De Specials zijn er om even te ontsnappen aan de buitenwereld en even een andere wereld in te stappen. Even full focus op jezelf en afreizen naar bijvoorbeeld de Himalaya met knisperende kruidenbundels en warme oliën of misschien liever naar India met fonkelende en warme edelstenen. 
Waan je in andere sferen, laad weer op, deze tijd is helemaal voor jou. 

HIMALAYA CENZAA DROOMREIZEN.jpgHimalaya

Sluit je ogen en reis mee naar de Himalaya waar je energie vrij kan stromen en de balans tussen lichaam en geest weer herstelt. Je ligt heerlijk op je rug en de reis begint. We beginnen met een heerlijke voetenwassing, je huid wordt gemasseerd en je spieren verwarmd door middel van in kruidenolie gedrenkte bundels met zoutkristallen. Je gelaat pakken we hierbij natuurlijk ook mee waardoor ze ook nog eens top verzorgd wordt! 

90 minuten, € 92,50


Jaipur feelings.jpgJaipur

Laat je onderdompelen en reis mee naar het mooie India! Je ligt heerlijk op je rug en de reis begint. We starten met een heerlijke voetenwassing,  je ervaart de fonkelende en warme edelstenen op je lichaam en gelaat en samen met de authentieke Ayurvedische massagetechnieken waarbij al je zintuigen worden geprikkeld wordt je teruggebracht naar ultieme ontspanning.  Tijd om weer écht in balans te komen, de edelstenen helpen je.

90 Minuten, € 92,50
(De Jaipur is tijdelijk niet boekbaar)